Enovin

Ferratus Sensaciones

D.O. Ribera del Duero

Descripció

"El Misteri de la Ribera"

Amb tres hectàrees en propietat situades en el municipi de La Horra, en el terme de Santa Cruz, controlen al voltant de vuit hectàrees més de vinya en vas, distribuïdes a petites vinyes de més de 30 anys, identificades i sotmeses a rigorós seguiment durant tot l'any.

Som conscients de la importància decisiva del raïm al vi, per això cuidem la nostra vinya segons mètodes tradicionals i ecològics, amb baixes produccions que ronden els 2,5 quilos per cep i realitzant totes les tasques del camp a camp. I és que, segons resa la seva filosofia, només un treball meticulós, en el qual res no es deixa a l'atzar, permet extreure la màxima expressió del Tempranillo, varietat per excel·lència de la zona de la Ribera del Duero.

La qualitat dels seus vins no ha passat desapercebuda pels millors crítics i el propi Robert Parker va atorgar en Wine Advocate 90 punts al Ferratus 2003. A més, Ferratus 2003 va obtenir medalla d'argent en el certamen Internacional de Brussel·les mentre que el vi Ferratus 2004 va aconseguir l'or en el mateix concurs.        

Disponible en:

75cl

Altres productes de la bodega Bodega Cuevas Jiménez

Bodega Cuevas Jiménez